Vingeren seks oma neukt er op los

vingeren seks oma neukt er op los

Wat later komen moeder en dochter eraan met bestek, servies en wat goedverzorgde planten. Ook de dames stappen in en de auto rijdt rustig weg. Als ze nu gaan hoeven ze niet te betalen. In de vorm van het bestek, servies en de goedverzorgde planten nemen ze ook nog wat als aandenken mee.

Het gezin komt ook niet uit Glijmuiden, maar het zijn moderne nomaden, die overal dit soort rot geintjes uithalen. Geen inkomsten voor het nu nog het liefde-bedrijvende paartje dus. Ardianto kijkt nog wat naar de televisie voor hij naar bed gaat. Zoals bij mijn trouwe lezers bekend, ga ik nu vertellen wáár Ardianto naar kijkt. Want de tv staat gewoon áán, zoals het hoort. Waarschijnlijk door een gek, want aan de spreuken en leuzen is geen touw vast te knopen.

Om er enkele te noemen: Als een lul stinkt is het geen lollie. Smurfen doen het met geweten. De boer laat wat hij is. Alleen in een kut kom je nooit te laat. Waarom zou God niet bestaan als zoveel mensen geloven van wel?. Wat vreemd, want het zou net zo goed een vrouw kunnen zijn. Het is een dekselse creatieveling, de grootmoeder van Ardianto.

Nou, we laten Ardianto en de rest van de mensen in dit verhaal slapen, en wachten samen even tot de volgende morgen. Met een harde klap valt een groot dienblad met daarop een uitgebreid ontbijt voor op zijn minst vier personen op de Italiaanse plavuizen. Zacharias gilt de naam van zijn geliefde, die nog op bed ligt. Dan komt Anton aan in zijn ochtendjas. Hij ziet meteen wat er scheelt, en omhelst Zacharias. Leo Zonderhart zit met een ontbijtje, gemaakt door zijn lieve vrouw en steun en toeverlaat Lia Prop, naar de televisie te kijken.

In Zotterdam is een galeriehouder gearresteerd. Gekleed in een fel-oranje badpak stond de kerel in zijn galerie alsof het de gewoonste zaak van de wereld was er zo bij te lopen.

Een bezoeker voelde zich geïntimideerd door de galeriehouder en heeft de politie gebeld. Tv-beelden op het journaal tonen de man, die, woest om zich heen slaand en trappelend, uiteindelijk door een flink aantal agenten een busje in wordt geduwd. De arme man schreeuwt dat hij er bij mag lopen hoe hij dat wil en dat, wat betreft de verkoop van de kunst, het er sinds zijn nieuwe outfit op vooruit was gegaan. Zijn vrouw heeft humor, is een lekker wijf en kan goed koken.

Hij is, sinds hij met haar getrouwd is, ook weer in zijn katholieke geloof getreden. Tijdens zijn huwelijk met Ben was hij uitgetreden.

Hij bidt nu iedere dag dat het plezier wat hij met Lia beleeft nog lang mag duren. Ze denken al aan kinderen. Wat een geluk daar in huize Zonderhart! Ardianto heeft het daarentegen een beetje zwaar.

Zijn moeder Quendelynn heeft hem net gebeld. Ze vertelde dat haar ex-man, de vader van Ardianto, zelfmoord heeft gepleegd. Ardianto heeft zijn vader al heel lang niet gezien. Quendelynn vertelt dat ze de man aan een boom hangend gevonden hebben: Met een zwart badpak hij ook al aan, daaronder een zwarte nylon, twee kattenoortjes op zijn kalende hoofd, handschoenen aan met daarop nageltjes geplakt en zwarte balletschoentjes aan met dezelfde nageltjes.

Wat Quendelynn en Ardianto niet weten en ook niet wìllen weten, is dat vader Lonny een liefde voor katten had opgebouwd na zijn scheiding met Quendelynn. In zijn huis vond men meer dan tachtig katten. Hij viel geregeld in zijn poezenpak boeren uit de omgeving aan die de katten van hun land joegen. Menig boer kreeg de schrik van hun leven als de poezenman hen wild- krijsend besprong: Velen hebben er littekens aan overgehouden.

Als ze van de schrik bekomen waren en iets terug wilden doen, was de poezenman al weer gevlogen. Zijn baan als hoogleraar aan de Universiteit van Geeuwarden had de poezenman opgegeven, om zich geheel in te zetten voor de katten. Hij onderhield ook contacten met andere kattenliefhebbers, waaronder Jos Brink, die bekend stond als een groot kattenliefhebber, maar die schreef Lonny nooit terug, mede omdat Jos al drie jaar was overleden. De uiteindelijke zelfmoord pleegde de arme poezenman omdat hij zelf, op één van zijn vluchten na een aanval op een boer, een kat het leven uit reed.

Dit kon de poezenman man niet verwerken. Als Ardianto van zijn moeder hoort dat ze niet naar de crematie van haar ex man gaat, is Ardianto allang blij: Dan gaat híj ook niet.

In zijn ogen is er niks zinlozer dan het bezoeken van begrafenissen en crematies. Medeleven hoeft hij niet te tonen: Dat staat nergens in de wet. Nu gaat het er misschien een beetje op lijken dat onze held geen hart heeft: Waarschijnlijk zitten we dan ergens in het midden. Piepende zooltjes op glanzende houten vloeren, waar kan dat anders zijn dan op… jáwel, de bowlingbaan. In dit geval bowlingbaan De Drie Gaatjes te Gieren. Er is een toernooi gaande. Het team van Cedric staat zoals bijna elk toernooi breeduit aan kop.

Ze zijn gekleed in gouden pakken zoals Elvis die droeg op de cover van zijn elpee: Niks ten nadele van the King. Maar goed, ik had het over die titel, Er hoeft maar één iemand te denken dat zijn filosofie de goeie is en het gaat voor heel veel mensen fout, dus eigenlijk zegt die titel niks noppes nada. Dat u dat even weet. Ik moet niks hebben van misverstanden in mijn boeken.

Die bewaar ik voor de werkelijkheid. Het team van Cedric doet het dus goed vanavond; er worden strikes gegooid als dat er kindjes worden geboren in Afrika. Cedric doet weer erg theatraal, maakt sexy heupbewegingen na elke gegooide strike van zijn gouden handschoen zonder vingertopjes.

Na de heupbewegingen, die wat aan Tom Jones, wat aan Elvis Presley en  wat aan het begin van een stevige hartaanval doen denken, schreeuwt Cedric, op zijn magere kippenborst slaande met twee vuisten: Teamleden van andere bowlingteams hebben een bloedhekel aan Cedric en zijn arrogante afgezaagde maniertjes en de teamleden van De Drie Gaatjes, het team van Cedric, doen ook maar alsof ze Cedric mogen.

Er zijn maar weinig mensen in de omgeving van Cedric die hem mogen. Hij kleineert iedereen,te pas en te onpas, schept altijd op en het ergste: Hij barst van het geld. Niemand weet hoe hij aan dat geld komt, want werken komt niet in het woordenboek van Cedric voor. Ze noemen hem achter zijn rug om de Flikkerpoedel. Dit vanwege zijn lange bos krullen en omdat men hem nooit met vrouwen ziet. Het team van Cedric wint het toernooi.

Tevreden rijdt Cedric in zijn Ford Mustang bouwjaar , de enige oranje op de wereld die fel ros is. In de auto klinkt muziek van the Creedence Clearwater Revival, de favoriete muziek van Cedric. Een klein mannetje met een zwart bolhoedje op zijn hoofd, een geel shirt aan, een zwartleren broek en daaroverheen gelukkig een beige regenjas.

Het mannetje heeft opvallend grote wenkbrauwen. Hij is minstens zeventig jaar oud, het zou net zo goed minstens tachtig jaar kunnen wezen, daar wil ik geen discussie over voeren. Even tussendoor, heeft verder niks met dit verhaal te maken: En ik altijd maar denken dat ik geen liedje uit mijn hoofd ken. Het mannetje met de bolhoed is niet alleen zeer vriendelijk, hij is ook hoffelijk en heeft aangeboden voor Anton en Zacharias te komen koken. Eerst stond Zacharias, die zelf graag mensen met zijn kookkunsten verwent, wat sceptisch tegenover het voorstel maar hij ging al snel overstag toen hij de vriendelijke, afwachtende blik van het mannetje zag.

Anton en Zacharias maken het gezellig met theelichtjes die ze door de hele kamer neerzetten en aansteken. De open haard wordt aangedaan en lekkere sandelhoutwierook geurt door het huis.

Anton lacht om de reactie van zijn geliefde. Dan gaat de bel. Het bolhoedmannetje is gearriveerd met tassen vol boodschappen, klaar om een heerlijk maal te maken.

Terwijl het mannetje met de bolhoed driftig staat te koken doen Anton en Zacharias een dansje op de hit Disco Revivalman van De Astma Boys. Het is erg gezellig en Zacharias is de boevenfamilie alweer vergeten. Na het dansje draagt Anton een oude column van Duco Zwakheup aan Zacharias en de rustig doorkokende man met het bolhoedje voor:. Wakker worden met Dries van Agt was nu niet bepaald een droom van mij, maar het gebeurde me gisterochtend. Hij vertelde dat hij het dieptreurig vond dat de koningin niet aanwezig zou zijn bij de uitvaart van de Paus.

Nu wil ik Beatrix geen hand boven de kroon gaan houden, maar ik zou, na de begrafenissen die zij in korte tijd heeft meegemaakt, ook geen zin hebben in nog maar eens een hoop komedie. Ik ben echter maar een gewone burger. Beatrix is koningin, ze wordt dus geacht dit te kunnen. Blijkbaar verschillen burgers niet zoveel van koninginnen. Als ik haar was had ik een stand-in gestuurd, net als Sadam Hussein dat altijd deed.

Wie weet is er een stand-in opgehangen. Had Dries ook weer blij geweest. Gelukkig zat hij niet naast mijn bed, maar in de wekkerradio naast mijn bed. Opeens werd Dries opzij geduwd door een commercial. Een vrouw zei met lieve maar daardoor niet minder opdringerige stem: Nu hing mijn plasser inderdaad halfstok.

Niet vanwege de uitvaart die dag van die populaire Pool in en nu onder het Vaticaan, maar vanwege Dries zijn geouwehoer. Toch maakte ik me niet druk dat mijn pik mijn weekend zou gaan bederven. Die reclamedoos blijkbaar wel. Wat moet ze met al die harde piemels???? Waar bemoeit ze zich überhaupt mee??? Mocht ze de behoefte hebben kan ze zo van lul op lul springen, waar dan ook, nee, madam maakt zich juist HARD voor de niet omhoogkomende plassers.

Hoewel, arm, ze moet voor deze onzin toch wel een bom geld krijgen, anders zou ze dit toch nooit doen? Waarschijnlijk maakt het haar allemaal geen fuck ui, waar ze reclame voor maakt.

Ze leent zich net zo makkelijk voor kinderzitjes, of stokbroodpropaganda. Iedere dag krijg ik e-mailtjes van virtuele dames, die mij viagra aanbieden of penisvergroters. Mijn penis was een meterslange hefboom geworden, die de straat versperde. Ja, toen ben ik er maar mee gestopt, je wilt immers alles, behalve een slechte naam hebben.

De drie mannen liggen in een deuk. Verbaasd kijken Anton en Zacharias elkaar aan. Dan loopt Zacharias naar zijn keuken en maakt zonder mokken het eten;de puinhoop die het bolhoedmannetje heeft gemaakt, af. Onderwijl gaat het bolhoedmannetje op de bank zitten, naast Anton.

Anton is overduidelijk geïrriteerd. Kinderen, dieren, lijken misschien? Anton zet een cd van The Art of Noise op, gaat aan tafel zitten en valt meteen de heerlijke Chili sin carne aan. Sin is Kastiliaans voor zonder, want deze Chili is vrij van dode dieren.

Bij de eerste hap begint Anton te draaien met zijn ogen en te kokhalzen. Anton loopt rood aan en snakt naar adem terwijl hij gele gal uitbraakt over de keurig verzorgde eettafel. Anton valt van zijn stoel. Zacharias buigt huilend over Anton heen. Dan staat Zacharias op, rent naar de keuken om een vleesmes en een broodmes te pakken en rent terug de kamer in om dat kleine pestpokkenventje in stukken te snijden.

Zijn stoel is  echter leeg, alleen zijn bolhoedje ligt  er nog op. Angstig zwaait Zacharias met de messen om hem heen. Zacharias doorzoekt alle hoeken en gaten van de boerderij, maar het mannetje is nergens te bekennen.

Dan schrikt Zacharias op. Hij is Anton helemaal vergeten. Snel belt hij een ambulance en meteen maar de politie. Er brandt geen licht, misschien heeft die kleine griezel zich ergens verstopt. Met de twee messen nog altijd in zijn zweterige handen gaat Zacharias bibberend In de aap gelogeerd binnen en doet het licht aan. Dan slaakt hij een hoog gilletje. Overal op de muren staan spreuken met zwarte verf geschilderd. Zelfs over de schilderijen heen. Cedric Zwendeldarm zit lekker op de bank in zijn ruime Villa.

Niemand heeft hem gevraagd naar zijn vader tijdens het bowling toernooi. De wezels durfden vast zijn bui niet te verpesten. Dan staat hij op en doet een deur open die naar de kelder van de Villa leidt.

Beneden doet hij een zware kelderdeur open. In een hoek zit een magere man in roodgeruite pyjama met een handboei vastgemaakt aan de centrale verwarming. Het is Xantippe Zwendeldarm. Heb ik jou ooit met een vinger aangeraakt?

Dat vertrouw ik niet. Ik sluit je dus hier op. Je kan alles krijgen, maar wel hier in de kelder vader. Niet huilen vader, je weet dat je mij daar zeer mee doet.

Zo lang hoef je hier niet te zitten. Xantippe wil wat zeggen, maar barst in huilen uit. Hij zit hier opgesloten in de kelder van zijn gestoorde zoon. Die jongen was altijd al vreemd en op het sadistische af, maar dit slaat alles. Hij is nu in de veronderstelling dat zijn vader een pedofiel is met prostaatkanker. Dan sluit Cedric de deur en loopt weer fluitend de trap op naar boven. Dit omdat je een trap nooit opgaat naar beneden, dat moge duidelijk zijn.

In de kamer gaat Cedric achter zijn laptop zitten en leest een verhaaltje dat hij die ochtend geschreven heef;. Het is fijn om uniek te zijn. Ik zat al diep in de vrijdagmiddag, toen ik besloot mijn dagelijkse sessie wolkstaren voor een keer over te slaan. Ik was heel erg geil, vreselijk.

Dat is moeilijk praten hoor. Mijn eikel plakte al tegen de wand van mijn mintgroene nylon slip aan. Gelukkig was ik al thuis, net uit mijn werk, het huis voor mij alleen. Dit omdat ik al jaren alleen woon.

Ik liep naar mijn kamer en onderwijl deed ik mijn kleren uit. Ik kon gewoon niet wachten. Alle muggen in mijn slaapkamer zou ik gaan doodschieten met mijn dodelijke, lava- hete zaad. In de slaapkamer besloot ik mijn leren slip met rits aan te doen, die ik voor mijn verjaardag gekocht had. De reetveter trok ik wat verder mijn bilspleet in, alvorens ik op mijn bed plaats nam. Per ongeluk drukte ik met mijn grote teen het kan ook de teen ernaast geweest zijn mijn TV aan.

Gadver, Frans Molenaar de mode-ontwerper deed zijn verhaal. Mijn mannelijkheid werd opeens angstig klein. Ik had die lul zijn pisbek wel willen volschijten. Ik besloot hem toch maar even aan te horen. Uniek vond hij dit. Nou kon mij zijn idee van het begrip uniek mij zwaar niet schelen. Maar ik projecteerde het woord uniek maar eens op mij zelf. Was ik wel uniek? Ik rukte me al zo lang ik mij kon heugen af, ben nog nooit met een levend wezen naar bed geweest en heb er al helemaal nooit mee geneukt.

En ik ben toch alweer 39 jaartjes jong. Ik herinner mij nog de eerste keer dat ik klaarkwam. Ik stond naast mijn wijlen grootmoeder lang , ze las op de schommelstoel voor uit Roodkapje, geloof ik. Ik stond wat onschuldig met mijn knuistje in mijn korte broekje aan mijn piemeltje te frummelen. Toen voelde ik een heel warm gevoel opkomen. Net toen ik mijn broekje naar beneden deed om eens te kijken wat er loos was, kwam ik klaar.

Oma vertelde rustig door. Tot mijn grote schrik zag ik een druppel zaad langs haar wang lopen. Ze pakte een zakdoek en haalde de druppel weg. Ze glimlachte naar me en zei dat ze van al dat vertellen ging zweten. Maar goed, terug naar een ander verleden. Ik lag dus te luisteren naar Frans Molenaar, en ging me af vragen of ik ergens uniek in was.

Triest moest ik concluderen dat ik echt nergens uniek in was. Grienend viel ik in een diepe slaap. Zwetend werd ik wakker, het was inmiddels al donker. Ik had het, ik wist nu hoe ik uniek zou kunnen zijn. Ik heb namelijk een erg groot plasgaatje. U voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Ik stak mijn wijsvinger in mijn eikelgaatje en begon mezelf te vingeren alsof mijn leven ervan afhing. Mijn lul werd keihard en het gaatje omsloot mijn vinger.

Al snel voelde ik mijn kolkende zaad omhoog komen. Plop, ik trok mijn vinger eruit en mijn zaad kwam er al vlak achteraan. Ik kon eikelvingeren en nog klaarkomen ook. Het is fijn om uniek te zijn……………….. Cedric moet lachen om zijn verhaal. Hij was van plan het naar tijdschriften te sturen, maar die zouden het vast niet plaatsen, die preutse honden.

Hij zet een plaat op van The Dirtys, een heftige garageband uit Amerika, die helaas maar één plaat hebben gemaakt, maar wel van absolute wereldklasse. Dan pakt Cedric, zijn hoofd op en neer buigend op de muziek, een foto in een zilveren lijst. Zijn oudere broer staat erop. Als achttienjarige soldaat kijkt hij lachend de wereld in, een mooie toekomst in het verschiet.

Een maand nadat de foto is genomen werd Hildo, zoals de broer heet, op een kerkhof gesnapt; hij lag naakt op een net begraven vrouw, die overleden was doordat ze gestikt was in een stuk harde chocolade. Zo kwam Hildo in de bak te zitten en kreeg hij TBR om van zijn necrofilie af te komen.

Na twee jaar kwam hij vrij, maar al snel vergreep hij zich andermaal aan een vers lijk. Hierna is hij ontsnapt, en tot op de dag van vandaag is Hildo Zwendeldarm spoorloos voor de politie, want af en toe stuurt Hildo zijn broertje Cedric nog brieven uit, meestal, oorlogsgebieden, waar veel slachtoffers vallen, die hij dan…….

Dan heeft Cedric ook nog een jongere zuster ,Joleen Zwendeldarm. Althans, ze heet nu Joleen Edeldarm. Ze heeft haar achternaam veranderd omdat ze niks meer met haar zieke familie te maken wil hebben.

Ze woont in een klooster te Lourdes en leeft daar als non. Daar had hij nu dus geen zin in. Cedric besluit nog een stukje voor zichzelf te schrijven;. Of wil ze echt weten hoe ik de koude ochtend ervaar?

Wat moet ze met die informatie? Gelukkig zal het lieve mens er niet van worden. De ochtend is de ochtend maar, of hij nou goed is of slecht. Goede morgen zeggen is een beleefdheidsvorm, misschien al duizenden keren beschreven door veel betere schrijvers, realiseer ik mij, een traan de dood inpiekend. Genietend kijk ik naar de traan op het laminaat onder mij.

Wat was het toch een mooie traan. Verdomme, ik ben mijn buurvrouw vergeten in dit verhaal. Van buurvrouw naar traan. Ik vind mijn buurvrouw aardig. Ze praat wat veel, maar zegt ook iets, wat dan weer een groot voordeel is of mag zijn.

Als ik iemand uit de grond van mijn hart een goede morgen wens, is het mijn buurvrouw wel. Op haar gezicht staat beschreven dat als iemand er niet uitkomt, mijn buurvrouw de eerste is die hulp komt bieden. Niet dat ik die hulp ooit  nodig heb gehad of misbruikt. Nee, zoals ik al schreef; dat staat op haar gezicht in de vorm van hanenpootjes, rimpeltjes en groefjes beschreven. Voor wat dikkere boeken ga ik naar het bejaardentehuis. Daar staan de bestsellers des levens op de gelaten van de bibberende oudjes volgeschreven.

Daar is geen tatoeëring voor nodig. Als er iemand is die ik echt een spetterende goede morgen wens, dan is het wel alle oudjes met gezichten als bestsellers. Gingen ze maar nooit dood, dan waren geschiedeni boeken niet nodig.

Sommige oudjes zien de goede morgenwens natuurlijk als een geheugensteuntje, want die weten niet of het ochtend is. Dan is het toch fijn als iemand je dat even doorgeeft. Wat vindt zij van zulke teksten? Die weet hoe je zoiets moet lezen", antwoordt Lindemann. Dat is echt een heel smerig gedicht.

Het gaat over het neuken van je eigen oma. Dat klinkt echt debiel en ziek. Maar de kern is, dat je zoveel van je grootmoeder houdt, dat je zelfs seks met haar zou kunnen hebben. Als het echt zou moeten", vervolgt Lindemann. Dat volstaat voor mij. Het gebruik van heftige thema's is volgens Lindemann geen effectbejag, maar heeft voor hem een belangrijke functie. Seks, messen, bloed en smerigheid.

Zodat de lezer die dat waardeert denkt: Dat heb ik met Rammstein vaak meegemaakt. Dat er in de eerste rij gruwelijk brede motorrijders staan, die opeens begonnen te janken als we een sensitief nummer speelden. Als dat lukt, heb je alles goed gedaan. Moeder Rammstein-zanger schaamt zich niet Rammstein-zanger Till Lindemann is niet bang dat zijn moeder zijn soms "smerige" teksten en gedichten verkeerd interpreteert.

Die weet hoe je zoiets moet lezen", zegt hij in gesprek met NU. Het dichten bevrijdt, het stroomt gewoon uit me", zegt de zanger. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Zondag 17 juni Live voetbalwedstrijden 0 Live. Moeder Rammstein-zanger begrijpt zijn 'smerige' gedichten. Rammstein-zanger Till Lindemann is niet bang dat zijn moeder zijn soms "smerige" teksten en gedichten verkeerd interpreteert. Moeder Rammstein-zanger schaamt zich niet. Trefzekere Belgen treffen debutant Panama WK Lil' Kleine beëindigt optreden na paar minuten vanwege bierdouche.

Reacties na verrassende remise Brazilië tegen Zwitserland gesloten. Griekenland en Macedonië tekenen overeenkomst over nieuwe naam. Beyoncé en Jay-Z brengen samen album uit. Politie stopt boten van pro-Palestijnse activisten in Parijs.

Toeristen begraven onder ingestort plafond in China. Stoom stijgt op na vulkaanuitbarsting Galapagoseiland.

.. Terwijl het mannetje met de bolhoed driftig staat te koken doen Anton en Zacharias een dansje op de hit Disco Revivalman van De Astma Boys. Zacharias doet de stofzuiger uit en loopt naar de deur. Daar staan de bestsellers des levens op de gelaten van de bibberende oudjes volgeschreven. Er hoeft maar één iemand te denken dat zijn filosofie de goeie is en het gaat voor heel veel mensen fout, dus eigenlijk zegt die titel niks noppes nada. Wat was het toch een mooie traan.  milf met kale kut

Huisvrouw vingert shemale gratis

: Vingeren seks oma neukt er op los

GAY MASSAGE GELDERLAND STIEKEM SEX OP SCHOOL Ardianto heeft zijn vader al heel lang niet gezien. Nee, zoals ik al schreef; dat staat op haar gezicht in de vorm van hanenpootjes, rimpeltjes en groefjes beschreven. Daar had hij nu dus geen zin in. Die vrijlating alleen al. Die weet hoe je zoiets moet lezen", antwoordt Lindemann. Uit mijn hoofd, het volgende relaas:
PRIVEHUIS HOOGEVEEN ESCORT THUISONTVANGST Zacharias vindt het maar niks. Zoals bij mijn trouwe lezers bekend, ga ik nu vertellen wáár Ardianto naar kijkt. Gaan ze daar maar een conceptje ontwikkelen om jezus weer populair te maken. Leo Zonderhart zit met een ontbijtje, gemaakt door zijn lieve vrouw en steun en toeverlaat Lia Prop, naar de televisie te kijken. Nou, we laten Ardianto en de rest van de mensen in dit verhaal slapen, en wachten samen even tot de volgende morgen. Hij liet zelfs een variant op de kutscheet, waar hij en Anton erg om moesten lachen.
GANGBANG FRIESLAND RIJKE VROUWEN ZOEKEN SEX 174
Stel zoekt man voor trio oma laat zich beffen 312
Vingeren seks oma neukt er op los Smurfen doen het met geweten. Altijd achter hem gestaan hoor, Winnie, tijdens zijn gevangenschap. Daar kan je alleen maar van dromen. De Mercedes wordt netjes geparkeerd bij het rijtjeshuis waar de vermiste Xantippe Zwendeldarm woont. Wij vrouwen laten ons neuken en schreeuwen er wat bij maar ondertussen is het behelpen. Na wat gekus van de twee tortelstengeltjes, vraagt Zacharias of Anton een lekker koud Arabiertje wil.

Het zijn de drie bejaarde broers Dirk, Izaäk en Lodewijk. Ze staan pal voor de juwelier geparkeerd en zitten, om niet teveel aandacht te trekken, wat voorover gebogen. De drie broers hebben genoeg van hun schamele pensioentje en willen als weduwnaars lekker naar een warm land, om te genieten van hun laatste jaartjes op deze mooie wereldbol. Die kan er ook wat van. Het zijn geen volbloed-Antillianen, ze zijn half Nederlands. Op de schoot van Robert, de grootste, ligt een kapmes.

Op de schoot van Rene, de kleinste, náást Robert, ligt een pistool op schoot. Op de achterbank zitten Samuel en Ricardo te blowen, zij hebben geen wapens. Ongeëvenaard, al wil ik Eric Clapton and the Wailers ook niet te niet doen, want die kon er ook wat van, die jongen. Ook de broers in het rode Bedfordbusje zijn bewapend: Alle drie de broers hebben een Duits pistool uit de Tweede Wereldoorlog op hun schoot liggen.

Om half zes doet de oude Otto Kok zijn rolluik naar beneden, wat heel langzaam gaat, met heel veel herrie. Tot grote ergernis van mevrouw Sanne van Ham, die erboven woont. De drie bejaarde mannen springen met veel kreunen en steunen het busje uit. Uit de Honda Civic doen Robert en Rene hetzelfde. Zo staan de overvallers vol verbazing rechttegenover elkaar. Dan kijken de overvallers om als ze een scooter de stoep op horen rijden.

Het zijn twee jongens. De achteropzittende jongen springt voor de juwelier de scooter af en wil de juwelierszaak binnen rennen. Hij stopt als hij Robert hoort schreeuwen dat hij moet opdonderen. Of dat de bedoeling was zullen we nooit weten, omdat Rene Lodewijk neerschiet. Murat, die nog voor de inmiddels vergrendelde voordeur van de juwelier staat, schiet op de andere overvallers en wil bij Hakan achterop de scooter springen, maar die rijdt al weg. Snel duikt hij in paniek achter een auto.

Er breekt een schietpartij los. Juwelier  Otto Kok ligt dubbel van het lachen om de situatie en hoopt dat ze elkaar zullen afknallen.

Hij is in de loop der jaren al vaak genoeg overvallen. Mevrouw Sanne van Ham heeft het schieten gehoord en gooit nu planten waar de potten nog aanzitten haar raam uit naar de overvallers. En dat doet ze goed, want ze schakelt alle overvallers uit voor ze elkaar kunnen doodschieten. Ik schrijf àlle overvallers, maar Samuel en Ricardo zitten nog altijd in de Honda Civic, lekker te blowen en te genieten van Bob Marley.

Ze krijgen pas wat in de gaten, als ze wat later in de loop van politiepistolen kijken. Ja mensen, het is Godgeklaagd in het Nederland van Situaties als deze overval zijn aan de orde van de dag. Het komt steeds vaker voor dat meerdere overvallers tegelijk één juwelier willen overvallen. Sigarenzaken zijn er niet meer omdat tabak verboden is, dus die brengen het er goed vanaf. Politici worden nog maar zelden vermoord om wat ze in de Tweede Kamer zeggen. Ze worden nu veel vaker in huiselijke kring vermoord, omdat ze daar de verkeerde beslissingen hebben genomen.

Niet alleen ons kikkerlandje is in het Wilde Westen veranderd. Nee, heel de wereld is in de war. Sport- merken die uniformen voor legers fabriceren. Er zijn al legers die met reclame op de uniformen oorlogvoeren. Alle dierentuinen zijn ontruimd vanwege het drastisch cellentekort. Zo kan ik wel even doorgaan, maar daar zit u niet op te wachten want waar u op wacht is een nieuw avontuur van detective Ardianto en zijn trouwe maat Leo Zonderhart. Ardianto zit lekker thuis voor de buis.

Op het politiebericht wordt vermeld dat er een man wordt vermist uit Rouwbeen, ene Ypsilon Utrecht. Sinds wannéér hij precies vermist wordt weet de politie niet, omdat zijn vrouw hem nooit echt miste. Er volgt meteen op deze een andere vermissing. Een man uit Koekblik, ene Xantippe Zwendeldarm. Maar Ardianto heeft daar geen aandacht meer voor.

Koekblik is een dorpje dat grenst aan Zaadgraad, waar onze held woont. Hij belt zijn collega Leo Zonderhart, die net de liefde bedrijft met zijn lieftallige vrouw. Natuurlijk kan Leo geen nee zeggen tegen zijn baas, dat weet ook zijn vrouw. Dus wat later rijdt Leo, met gespannen ballen die niet hebben kunnen doen waar ze door Onze Lieve Heer voor zijn uitgevonden, naar Ardianto.

Gelukkig kan Leo zich er geestelijk van afzetten: Hìj is de baas, en niet zijn ballen. Hij denkt aan het optreden waar hij de voorgaande avond is geweest met zijn vrouw. Het was een vreemd concert: Figuren in zwarte gewaden maakten tergend-langzame muziek, die hem liet nadenken.

Er moest een bóódschap achter de performance van die band zitten, maar wèlke, dat is niet duidelijk.

En misschien ook wel helemaal niet belangrijk. De band, die zich Masonic Youth noemt, heeft hem er toe aangezet op youtube naar hun filmpjes te kijken. Zo ver had een band Leo nog nooit gekregen, en hij gaat toch zo vaak als het kan naar optredens van verschillende bands toe. Ardianto komt al naar buiten als hij de auto van Leo ziet aankomen.

De Mini Cooper is nu een gloednieuwe zilvergrijze Mercedes Cyberwidow uit de zoveel serie. Het populaire duo gaat op weg naar een nieuwe zaak in Koekblik. Leo vraagt hoe het met Donny, de jongere broer van Ardianto, gaat. Donny zit in voormalig diergaarde Blijdorp zijn driejarige straf uit voor een dubbele moord. Hij woonde in Den Vaag, waar hij op een kwade dag over straat slenterde en aan een groepje van vijf jongens een paar euro vroeg voor een slaapplaats bij het Leger des Heils.

Een tweede jongen trapte Donny in zijn rug en de anderen vielen hem ook aan. Donny schermde met zijn armen het hoofd af. Het was niet de eerste keer dat hij in elkaar geslagen werd.

De grootste jongen schreeuwde, op Donny inslaand, dat diens leven geen reet waard was omdat hij toch maar een junk was. Dit raakte Donny,ondanks dat hij door de drugs zijn emoties een beetje kwijt was geraakt. Hij was een junk, op zeker, maar wèl een mens!

Woest sprong Donny omhoog, sloeg zijn hoofd naar achteren tegen de kaak van de grootste jongen, die meteen uitgeschakeld op de grond viel. Ook de andere jongens kregen het pak slaag van hun leven. Ze hadden de pech dat de oud Thai-kickbokskampioen juist vandaag had besloten zich te verdedigen. De Mercedes wordt netjes geparkeerd bij het rijtjeshuis waar de vermiste Xantippe Zwendeldarm woont.

Zijn strakke beige pak stamt uit dezelfde tijd als de snor. De hippe man is Cedric, de zoon van de vermiste Xantippe. Cedric is in tranen en vertelt dat hij niet zou weten waar zijn vader is.

Hij gebruikte geen medicijnen, zelfs geen Viagra, en had absoluut geen vijanden. Kortom, aan Cedric hadden Leo en Ardianto geen klote. Ontevreden gingen ze weer op huis aa. Hij kan wel een borrel gebruiken. Na de barman verteld te hebben dat ze nog niks weten over waar zijn vader is, neemt Cedric plaats aan een tafeltje met een wollen kleedje erop.

Aan het tafeltje zit de oude Harrie. Na een tijdje was Cedric de volgens hem geïnteresseerde Harrie  druk aan het vertellen over waarom men toch steeds nieuwe kantoorpanden neerzet, terwijl andere leegstaan en wegrotten, soms zelfs ongebruikt. Even was Cedric verbouwereerd. Meestal het graf in, maar het blijft helpen. Een kut heeft Cedric echter niet, dus daar kon hij ketting- roker Harrie niet aan helpen. Wat moest hij hier nou op antwoorden?

Harrie keek erg ongemakkelijk, hij meende het oprecht, van die kut. Na diep nadenken kwam Cedric tot het volgende weloverwogen antwoord: Harrie zuchtte, en ging nog moeilijker kijken. Mensen keken naar het tafeltje. Cedric probeerde een blik te bedenken die de mensen zou laten denken: Kon die lul niet naar het slachthuis gaan?

Daar dwaalde vast nog wel ergens een arm diertje met weelderige geboorte-uitgang rond. Maar daar gaat het nu niet om. Cedric hoopte niet dat zijn woorden Harrie opwonden, want hij stond op en liep regelrecht naar het toilet.

Net toen Cedric de benen wilde nemen kwam de lange magere slungel terug. Als je de zin zo terugleest zou je denken: Maar, het moet gezegd, wel een éérlijke egoïstische oetlul. Harrie fronste zijn door de zware shag uitgedroogde krentensmoel. Nu begon Cedric gemeen te worden, en begaf hij zich op glad ijs.

Harrie liep, zoals Cedric al verwacht had, rood aan, mommelde wat, maar kwam niet uit zijn woorden. Dus sloeg hij maar met zijn vuist op tafel. Zou hij bekennen dat hij maar wat had geluld en helemaal niet wist hoe een kut voelde, en in huilen uitbarsten,of Cedric aanvliegen?

Het werd het laatste: Een beetje terecht is dat wel. De tafel en alles viel om. De barman kwam tussenbeide en flikkerde Harrie de straat op. Met gebogen rug liep de arme Harrie het leven van Cedric uit, waarschijnlijk op zoek naar zijn kut. Cedric keek lachend op zijn imitatie-Cartier, en concludeerde dat het tijd was om te gaan bowlen. Anton en Zacharias liggen vroeg onder hun dekbed, ze hebben geen zin in tv.

Dan leest Zacharias altijd een kort verhaal voor van een schrijver des vaderlands: U ziet het goed, de schrijver deed graag interessant en liet zijn naam in Chinese tekens omzetten.

Zonnesteek In mijn bed werd ik gewekt door een warme straal over mijn gelaat. Met mijn ogen nog dicht dacht ik al: Maar nee, het was een zonnestraal die de vrijheid had genomen via een kier het gordijn langs te glippen.

Meteen sprong ik naast mijn bed, trok mijn zwembroekje flink mijn reet in, pakte een witte badjas, mijn meest trendy teenslippers, sloeg een badhanddoek met daarop een afbeelding van de overleden pornoster Jeff Stryker over mijn breedste schouder en liep via de havens Schiedam uit, richting het strandje bij de Erasmus brug. Het was er al gezellig en druk, toen ik mijn melkwitte lichaam insmeerde met een zonnebeschermer faktor heel veel.

Vermoeid van de wandeling viel ik in een diepe, welverdiende slaap. Opeens schrok ik wakker: Mijn lichaam brandde als de hel. Ik zag mensen naar mij wijzen en hoorde hier en daar giechelen. Kon mij wat schelen, ze moesten lachen op hun begrafenis. Het was al laat, want de zon, die mijn huid zo had aangepakt, wilde net òndergaan. Op blote voeten rende ik naar het midden van de Erasmusbrug, om zo dicht mogelijk bij de zon te komen.

Daar aangekomen, ging ik los. Ik ben de eerste die het weet. Die het zéker weet: Jij bent niet de zon. Dat heb je ook nooit beweerd, dat moet ik toegeven, maar jij bent God, en niet minder dan hem. Ze zeggen niet voor niks: Heb ik nu een prijs gewonnen, of straal je mij hier op de Erasmusbrug even hartstikke dood? Even nam ik de tijd om te kijken wat God zou doen, maar nee hoor.

Dus ging ik door: Straks ga je de mensen aan de andere kant van deze aardschroot bespieden met je zonnestralen. Ben je daar klaar dan komt meneer gewoon weer terug, of houdt zich kalm achter een pak dikke grijze wolken. Wat ik met deze informatie ga doen? Het meeste deed de goede man daarvóór. De man is onverzadigbaar. Hij is altijd in voor een wippie, en niet alleen met Zacharias. Hij paalt een ieder die zijn gunsten belieft.

Zacharias is natuurlijk in de veronderstelling dat hij de enige ware voor zijn Antonnepon is en waarom zouden we het hem verklappen? Het zou hem ongelukkig maken, en daar is Zacharias toch veel te aardig voor. Verder is Anton ook geen kwaaie pief. De goede man doet geen vlieg kwaad, en heus niet alleen omdat zijn leuter daar niet in past. Een flinke portie in- veel-landen-bedreven-maar-toch-verboden seks breekt los. Vader en zoon brengen tassen naar de auto en gaan alvast zitten.

Wat later komen moeder en dochter eraan met bestek, servies en wat goedverzorgde planten. Ook de dames stappen in en de auto rijdt rustig weg. Als ze nu gaan hoeven ze niet te betalen. In de vorm van het bestek, servies en de goedverzorgde planten nemen ze ook nog wat als aandenken mee.

Het gezin komt ook niet uit Glijmuiden, maar het zijn moderne nomaden, die overal dit soort rot geintjes uithalen. Geen inkomsten voor het nu nog het liefde-bedrijvende paartje dus.

Ardianto kijkt nog wat naar de televisie voor hij naar bed gaat. Zoals bij mijn trouwe lezers bekend, ga ik nu vertellen wáár Ardianto naar kijkt. Want de tv staat gewoon áán, zoals het hoort. Waarschijnlijk door een gek, want aan de spreuken en leuzen is geen touw vast te knopen. Om er enkele te noemen: Als een lul stinkt is het geen lollie. Smurfen doen het met geweten. De boer laat wat hij is. Alleen in een kut kom je nooit te laat. Waarom zou God niet bestaan als zoveel mensen geloven van wel?.

Wat vreemd, want het zou net zo goed een vrouw kunnen zijn. Het is een dekselse creatieveling, de grootmoeder van Ardianto. Nou, we laten Ardianto en de rest van de mensen in dit verhaal slapen, en wachten samen even tot de volgende morgen. Met een harde klap valt een groot dienblad met daarop een uitgebreid ontbijt voor op zijn minst vier personen op de Italiaanse plavuizen.

Zacharias gilt de naam van zijn geliefde, die nog op bed ligt. Dan komt Anton aan in zijn ochtendjas. Hij ziet meteen wat er scheelt, en omhelst Zacharias.

Leo Zonderhart zit met een ontbijtje, gemaakt door zijn lieve vrouw en steun en toeverlaat Lia Prop, naar de televisie te kijken. In Zotterdam is een galeriehouder gearresteerd. Gekleed in een fel-oranje badpak stond de kerel in zijn galerie alsof het de gewoonste zaak van de wereld was er zo bij te lopen. Een bezoeker voelde zich geïntimideerd door de galeriehouder en heeft de politie gebeld.

Tv-beelden op het journaal tonen de man, die, woest om zich heen slaand en trappelend, uiteindelijk door een flink aantal agenten een busje in wordt geduwd. De arme man schreeuwt dat hij er bij mag lopen hoe hij dat wil en dat, wat betreft de verkoop van de kunst, het er sinds zijn nieuwe outfit op vooruit was gegaan. Zijn vrouw heeft humor, is een lekker wijf en kan goed koken. Hij is, sinds hij met haar getrouwd is, ook weer in zijn katholieke geloof getreden.

Tijdens zijn huwelijk met Ben was hij uitgetreden. Hij bidt nu iedere dag dat het plezier wat hij met Lia beleeft nog lang mag duren. Ze denken al aan kinderen. Wat een geluk daar in huize Zonderhart! Ardianto heeft het daarentegen een beetje zwaar. Zijn moeder Quendelynn heeft hem net gebeld. Ze vertelde dat haar ex-man, de vader van Ardianto, zelfmoord heeft gepleegd. Ardianto heeft zijn vader al heel lang niet gezien. Quendelynn vertelt dat ze de man aan een boom hangend gevonden hebben: Met een zwart badpak hij ook al aan, daaronder een zwarte nylon, twee kattenoortjes op zijn kalende hoofd, handschoenen aan met daarop nageltjes geplakt en zwarte balletschoentjes aan met dezelfde nageltjes.

Wat Quendelynn en Ardianto niet weten en ook niet wìllen weten, is dat vader Lonny een liefde voor katten had opgebouwd na zijn scheiding met Quendelynn. In zijn huis vond men meer dan tachtig katten. Hij viel geregeld in zijn poezenpak boeren uit de omgeving aan die de katten van hun land joegen. Menig boer kreeg de schrik van hun leven als de poezenman hen wild- krijsend besprong: Velen hebben er littekens aan overgehouden.

Als ze van de schrik bekomen waren en iets terug wilden doen, was de poezenman al weer gevlogen. Zijn baan als hoogleraar aan de Universiteit van Geeuwarden had de poezenman opgegeven, om zich geheel in te zetten voor de katten. Hij onderhield ook contacten met andere kattenliefhebbers, waaronder Jos Brink, die bekend stond als een groot kattenliefhebber, maar die schreef Lonny nooit terug, mede omdat Jos al drie jaar was overleden.

De uiteindelijke zelfmoord pleegde de arme poezenman omdat hij zelf, op één van zijn vluchten na een aanval op een boer, een kat het leven uit reed. Dit kon de poezenman man niet verwerken. Als Ardianto van zijn moeder hoort dat ze niet naar de crematie van haar ex man gaat, is Ardianto allang blij: Dan gaat híj ook niet.

In zijn ogen is er niks zinlozer dan het bezoeken van begrafenissen en crematies. Medeleven hoeft hij niet te tonen: Dat staat nergens in de wet. Nu gaat het er misschien een beetje op lijken dat onze held geen hart heeft: Waarschijnlijk zitten we dan ergens in het midden. Piepende zooltjes op glanzende houten vloeren, waar kan dat anders zijn dan op… jáwel, de bowlingbaan.

In dit geval bowlingbaan De Drie Gaatjes te Gieren. Er is een toernooi gaande. Het team van Cedric staat zoals bijna elk toernooi breeduit aan kop. Ze zijn gekleed in gouden pakken zoals Elvis die droeg op de cover van zijn elpee: Niks ten nadele van the King. Maar goed, ik had het over die titel, Er hoeft maar één iemand te denken dat zijn filosofie de goeie is en het gaat voor heel veel mensen fout, dus eigenlijk zegt die titel niks noppes nada.

Dat u dat even weet. Ik moet niks hebben van misverstanden in mijn boeken. Die bewaar ik voor de werkelijkheid. Het team van Cedric doet het dus goed vanavond; er worden strikes gegooid als dat er kindjes worden geboren in Afrika. Cedric doet weer erg theatraal, maakt sexy heupbewegingen na elke gegooide strike van zijn gouden handschoen zonder vingertopjes.

Na de heupbewegingen, die wat aan Tom Jones, wat aan Elvis Presley en  wat aan het begin van een stevige hartaanval doen denken, schreeuwt Cedric, op zijn magere kippenborst slaande met twee vuisten: Teamleden van andere bowlingteams hebben een bloedhekel aan Cedric en zijn arrogante afgezaagde maniertjes en de teamleden van De Drie Gaatjes, het team van Cedric, doen ook maar alsof ze Cedric mogen. Er zijn maar weinig mensen in de omgeving van Cedric die hem mogen.

Hij kleineert iedereen,te pas en te onpas, schept altijd op en het ergste: Hij barst van het geld. Niemand weet hoe hij aan dat geld komt, want werken komt niet in het woordenboek van Cedric voor. Ze noemen hem achter zijn rug om de Flikkerpoedel.

Dit vanwege zijn lange bos krullen en omdat men hem nooit met vrouwen ziet. Het team van Cedric wint het toernooi. Tevreden rijdt Cedric in zijn Ford Mustang bouwjaar , de enige oranje op de wereld die fel ros is.

In de auto klinkt muziek van the Creedence Clearwater Revival, de favoriete muziek van Cedric. Een klein mannetje met een zwart bolhoedje op zijn hoofd, een geel shirt aan, een zwartleren broek en daaroverheen gelukkig een beige regenjas.

Het mannetje heeft opvallend grote wenkbrauwen. Hij is minstens zeventig jaar oud, het zou net zo goed minstens tachtig jaar kunnen wezen, daar wil ik geen discussie over voeren.

Even tussendoor, heeft verder niks met dit verhaal te maken: En ik altijd maar denken dat ik geen liedje uit mijn hoofd ken. Het mannetje met de bolhoed is niet alleen zeer vriendelijk, hij is ook hoffelijk en heeft aangeboden voor Anton en Zacharias te komen koken.

Eerst stond Zacharias, die zelf graag mensen met zijn kookkunsten verwent, wat sceptisch tegenover het voorstel maar hij ging al snel overstag toen hij de vriendelijke, afwachtende blik van het mannetje zag. Anton en Zacharias maken het gezellig met theelichtjes die ze door de hele kamer neerzetten en aansteken. De open haard wordt aangedaan en lekkere sandelhoutwierook geurt door het huis.

Anton lacht om de reactie van zijn geliefde. Dan gaat de bel. Het bolhoedmannetje is gearriveerd met tassen vol boodschappen, klaar om een heerlijk maal te maken. Terwijl het mannetje met de bolhoed driftig staat te koken doen Anton en Zacharias een dansje op de hit Disco Revivalman van De Astma Boys.

Het is erg gezellig en Zacharias is de boevenfamilie alweer vergeten. Na het dansje draagt Anton een oude column van Duco Zwakheup aan Zacharias en de rustig doorkokende man met het bolhoedje voor:. Wakker worden met Dries van Agt was nu niet bepaald een droom van mij, maar het gebeurde me gisterochtend. Hij vertelde dat hij het dieptreurig vond dat de koningin niet aanwezig zou zijn bij de uitvaart van de Paus. Lindemann is sinds zanger van de Duitstalige band Rammstein.

De groep bracht tot nu toe negen albums uit en trekt wereldwijd volle concertzalen. Van Argentinië tot aan Tokyo schreeuwen fans de brachiale teksten van Lindemann mee. De teksten gaan over verminking, gedwongen seks en onderwerping, maar ook over de zon, de moeder en de liefde. Op het podium zingt Lindemann de teksten als lid van een halfnaakte, gespierde band, gehuld in militaire kleding. De jarige Duitser schreef ook twee dichtbundels.

De zinnen in de gedichten van Lindemann hebben veel overeenkomsten met de nummers die hij voor Rammstein zingt. Gewelddadige seksdrift, maar ook odes aan geliefden en familieleden.

Bestaat er verschil tussen de dichter en de zanger Lindemann? De band geeft me de instrumentale versie van een nummer en ik moet daar steeds maar weer een tekst op verzinnen. Het mag niet te lang en niet te kort zijn en ook nog een logisch geheel vormen. Het is een nachtmerrie", zegt Lindemann.

Dat is een heel ander persoon. De dichter is privé, die is helemaal op zichzelf gericht. Het dichten bevrijdt, het stroomt gewoon uit me. In Stille Nachten heeft Lindemann alles verwerkt wat hij de afgelopen tien jaar heeft meegemaakt. Het fysieke wegstoppen van iets werkt bevrijdend.

Het is geen therapie, meer mijn kleine doos van Pandora", aldus Lindemann. Ik heb het ook aan de bandleden gegeven en gezegd: Zoek het maar uit. In Stille Nachten  bestaat uiteraard niet alleen uit vulgaire, bloeddorstige of mensonterende teksten, maar ze springen wel in het oog. Zo vertelt Lindemann in rijmvorm over zijn streven orale seks met een afgehakt hoofd te hebben. De moeder van Lindemann, de journaliste Gitta Lindemann, houdt het werk van haar zoon nauwlettend en kritisch in de gaten.

Wat vindt zij van zulke teksten? Die weet hoe je zoiets moet lezen", antwoordt Lindemann. Dat is echt een heel smerig gedicht. Het gaat over het neuken van je eigen oma. Dat klinkt echt debiel en ziek. Maar de kern is, dat je zoveel van je grootmoeder houdt, dat je zelfs seks met haar zou kunnen hebben.

Als het echt zou moeten", vervolgt Lindemann. Dat volstaat voor mij.

Vingeren seks oma neukt er op los