Sex duinen erg nat kutje

sex duinen erg nat kutje

Vooral haar rug kostte haar veel moeite om die goed ingesmeerd te krijgen. Toen ze zo aan het smeren was kwam er een bekend aangenaam gevoel over haar, de gladde geoliede aanraking van haar handen over haar huid ervoer ze als aangenaam, en eer ze er erg in had duurde de aangename insmeerbeurt langer dan eigenlijk nodig was. Toen ze genoeg gewreven had ging ze weer achterover op haar handdoek liggen en genoot van de heerlijke warme zon.

Toen ze zo een kwartiertje gelegen had ging ze even recht overeind zitten, en toen ze constateerde dat er in geen velden of wegen anderen in de buurt waren, trok ze haar bikinibovenstukje uit en gooide dit bovenop haar tas. Trots en parmantig stonden haar kleine, elastisch stevige tienerborsten, nog wit door zongebrek, recht omhoog, de tepeltjes verhard door de frisse wind die over haar rug waaide.

Er ging een hete rilling door haar heen, dit opwindende gevoel over haar rug dat eigenlijk best prettig was, had ze nog nooit gehad. Langzaam liet ze zich weer achteroverzakken. Ze greep haar Ludlum en begon volledig ontspannen te lezen. Het aangename gevoel echter, veroorzaakt door haar geoliede strelingen met zonnebrand lieten haar niet los, en na even getwijfeld te hebben besloot ze, na om zich heen gekeken te hebben en zich te vergewissen dat ze echt alleen was, ook haar bikinislipje uit te doen.

Er kwam een dun en donzig behaard lief en mooi tienerkutje tevoorschijn, waarvan de schaamlipjes nog mooi gesloten tegen elkaar aan lagen en haar binnenlipjes keurig omsloten. Met opgewonden blosjes op de wangen ging ze op haar buik liggen en genoot van het voor haar geheel nieuwe gevoel van onbelemmerde vrijheid en de warme zon op haar nog roomblanke jonge billen. Ze spreidde haar benen lichtjes en voelde hoe de zon warm in haar bilspleet en op haar schaamlipjes scheen. Ze smeerde er wat zonnebrand tussen en genoot ook nu weer van de gladde en glijdende aanraking op haar gevoelige plaatsjes.

Ze draaide zich op haar rug en smeerde ook haar zijden en dunbehaarde schaamheuvel in, ze wilde immers niet dat de niet aan direct zonlicht gewende plekjes zouden verbranden. Ook nu weer werd ze getroffen door het aangename en opwindende gevoel dat haar gestreel bij haar opriep. Ze werd nu heel erg opgewonden en vochtig in haar kleine kutje en haar hitsigheid werd nog versterkt door de warme zon die heerlijk op haar schaamlipjes stond te schijnen en haar geilheid nog deed toenemen.

Zweet van de windstille warmte en opwinding parelde glinsterend op haar huid en kleine strakke recht omhoog staande tienerborstjes, de kleine, gloeiende en rood doorbloede schaamlipjes een stukje open, snakkend. Ze wist zich geen raad, haar opgewondenheid nam steeds mee toe, maar ze kon moeilijk hier gaan liggen vingeren, maar aan de andere kant, er was in de wijde omtrek geen levende ziel te bekennen, dus waarom eigenlijk niet….

Grommend van opwinding en pure jongemeiden-wellust wreef ze genietend met haar vlakke hand over haar kleine, met blond donzig haar bedekte kutje en wist, dit kon ze niet meer uithouden, haar verlangen naar een orgasme zouden de overhand krijgen. Ze spreidde haar dijen iets en met de ene hand deed ze van achter af haar schaamlippen een stukje open en met de vingers van de andere hand wreef ze het hoedje van haar witblauwe klitje naar achter. Onmiddellijk voelde ze bekende krampen door haar onderlijf gaan, en er was voor haar geen weg terug, nu zou ze moeten doorgaan.

Ze likte gulzig haar vingers nat en haalde die langzaam en genietend van onder af naar boven tussen haar strakke schaamlipjes door. Bij het naar beneden gaan door de diepe kloof tussen haar billen raakte ze met haar pink het kleine sterretje van haar anusje aan en ook dit nieuwe gevoel bezorgde haar rillingen van genot.

Met hoog opgetrokken knieën en wijd gespreide kutlipjes vingerde ze zich op tedere en wellustige wijze. Ze bleef weer even stil liggen en genoot even van de warme zonnestralen op haar intieme plekjes. Had haar laatste vriendje haar maar zo verwend, dacht ze bij zichzelf, in plaats van maar een beetje aan haar tietjes en in haar slipje te lopen rommelen en haar tere plekjes bezeren met zijn ruwe en onbeheerste vingers.

Zijn gulzigheid waarmee hij telkens als hij de kans kreeg in haar slipje dook en de ruwe, ongeïnteresseerde en weinig romantische en respectvolle wijze waarop hij haar ontmaagde en haar onbevredigd, verlangend naar een orgasme achterliet deed haar tenslotte afknappen en de verkering uitmaken tussen hen.

Zijzelf vingerde zich al heel wat jaartjes, vanaf haar negende jaar al, en wist precies hoe ze het lekker vond en hoe ze een orgasme van wereldklasse moest oproepen. Dan liet ze zich terugploffen in het warme zand , greep haar haarborstel uit haar tas, likte het handvat doornat en schoof deze genietend tussen haar bilspleet tot aan haar kleine gaatje en drukte deze langzaam in haar strakke anusje. Even bleef ze stil liggen om te wennen aan dat nieuwe verrukkelijke gevoel, en bewoog toen in een langzaam tempo de borstel in een kleine cirkel rond.

Hete vlammen sloegen door haar onderlijf, en met hoogrode wangen en stotende ademhaling ging ze opnieuw over tot haar eenzame genot.

Daar hoorde ze een heldere meisjesstem lachen, en met een ruk trok ze haar badlaken over zich heen. Weer die parelende lach, en nu had ze een idee uit welke richting het lachen kwam, van een plekje iets dieper het duin in.

Behoedzaam ging ze zitten en keek in die richting. Daar was echter niets te zien, ook niet toen ze op haar knieën ging zitten. Ze stond behoedzaam op, en zag ietsjes verder een jongenshoofd af en toe boven het helmgras uitkomen. Nieuwsgierig geworden wat die aan het doen waren, kroop ze op handen en knieën zover ernaar toe, dat ze kon zien wat zich daar afspeelde.

Ze zag een jongen en een meisje, die zo ongeveer van haar leeftijd waren, misschien ietsjes ouder. Nou, daar hoefde ze niet naar te raden, het was duidelijk dat de jongen en het blonde meisje seksplannen hadden, het meisje had niets meer aan en de jongen alleen nog zijn zwembroek.

Deze schopte hij uit, en waren beiden naakt. Marloes zag een fors ontwikkelde jongenslul schuin omhoog en naar voren staan. Op hun zij gingen ze liggen, buik aan buik, het meisje met een been om de jongen heen geslagen. De jongen hield met zijn vlakke handen haar billen vast, en het leek erop dat hij zijn piep in haar kutje naar binnen zou drukken.

Met haar armen om zijn nek geslagen en hete kussen gevend ontving het meisje hem, en Marloes kon duidelijk zien dat ze vuurrode wangen van opwinding had. Onverwacht klapwiekte er een zeemeeuw achter Marloes weg, de twee minnaars keken op en zagen Marloes recht in de ogen. Daar aangekomen drukte hij haar op de grond zodat ze wel moest gaan zitten en keek haar indringend aan. Het schoot ineens door haar heen dat ze was vergeten iets aan te trekken en zat daar nu in haar volle naaktheid.

Annebel keek haar nadenkend aan en Marloes sloeg verlegen en blozend de ogen naar de grond. Ze kroop van Eric vandaan, hem nog een opwindende blik gunnend op haar lekkere kutje en stond op. Ze begon haar tas en handdoek te pakken en keek Eric aan. Ze zag zijn teleurgestelde blik en zei: Ze had een mooi plekje gevonden waar maar weinig mensen kwamen en spreidde weer haar handdoek uit.

Eric deed hetzelfde en toen hij daarmee klaar was kon Claudia zich niet langer meer beheersen en liet nieuwsgierig haar handen over de sterke armen van Eric gaan, hij trok haar in zijn armen en begon haar hartstochtelijk te kussen.

Van opwinding trok ze met haar nagels sporen over de rug van Eric, ze voelde zijn opwinding weer groeien tegen haar heupen en ze begon zijn zwembroek naar beneden te trekken, zodat ze hem heerlijk kon voelen.

Zijn zware lul wipte uit de zwembroek en Claudia bekeek hem eens goed, ze liet zich voor hem op haar knieën vallen en zag dat er een druppel voorvocht op de heerlijke eikel glinsterde. Haar kleine handen omsloten zijn lul en ze hoorde een zucht van genot aan zijn mond ontsnappen. Met het puntje van haar tong likte ze de druppel op en keek hem wellustig aan.

Ze trok de voorhuid naar achteren en sloot haar lippen om zijn eikel, dit ontlokte een zacht gekreun en terwijl ze haar lippen zachtjes heen en weer liet glijden bewerkte ze zijn ballen met haar nagels evenals zijn billen. Eric begon stotende bewegingen te maken in haar mond en genoot van het warme, vochtige gevoel. Dit moest niet te lang doorgaan, merkte hij want hij voelde zijn zaad al opborrelen.

Zachtjes duwde hij haar van hem af en ging op zijn rug op de handdoek liggen, zijn harde lul wees fier naar boven, maar hij wilde nu eerst Claudia laten genieten. Hij pakte haar bij haar heupen en liet haar op zijn gezicht zakken. Hij trok haar lipjes iets uit elkaar en zag dat haar klitje behoorlijk hard was geworden. Haar kutje was al lekker nat en Eric snoof eens lekker de geur op voor hij zijn tong over haar klitje liet glijden, een trilling ging door haar lichaam en ze begon rijdende bewegingen te maken op zijn gezicht terwijl hij haar heerlijk stevige borsten begon te kneden.

Hij kneep in de zeer harde voor uit stekende tepels en Claudia begon nog harder te kreunen. Haar bewegingen werden sneller en hij kon merken dat ze op het punt stond om klaar te komen. Haar sappen stroomden rijkelijk en Eric deed zijn best om alles op te likken. Zijn hele gezicht was nat van haar geil en opeens begon haar kutje te krampen en met een langgerekte schreeuw kwam ze geweldig klaar, even vergat Claudia de hele wereld om haar heen……… Haar geschreeuw was echter niet onopgemerkt gebleven en geschrokken kwam haar beste vriendin — die inmiddels ook was gearriveerd, en zich afvroeg waar ze was — aangerend.

Bij de aanblik van het tafereel, bleef ze even stokstijf staan, maar genoot van de aanblik. Kirsten was een lange, slanke blonde schone en ook zij liep topless. Ik dacht dat je wat gebeurt was" zei ze.

Claudia lachte en gaf Kirsten een welkomst kus. En dat liet Kirsten zich geen twee keer zeggen. En wat schaapachtig schudde Eric van nee, de spanning nam weer bezit van zijn lichaam. Twee vrouwen, dit was meer dan hij vanmorgen bij het opstaan had verwacht.

Eigenlijk had hij helemaal niets verwacht toen hij naar het strand ging. Kirsten kroop in zijn armen en begon hem heerlijk te zoenen, hmm snoof ze, dit is een bekend luchtje. Waaruit Eric opmaakte dat de beide vriendinnen vaker intiem waren.

Ook haar lichaam voelde heerlijk aan en hij gaf zich over aan een heerlijk geil gevoel. Hij nam Kirsten in zijn armen en begon haar lichaam te bewerken met zijn handen, haar borsten waren klein maar stevig en haar tepels waren hard. Hij begon er heerlijk op te zuigen wat ook bij haar kleine kreetjes ontlokte, ondertussen had Claudia zich weer aan zijn lul vergrepen en lag heerlijk zijn ballen en lul te likken, hij stond werkelijk op springen en hij wilde niets liever dan heerlijk klaar komen.

Claudia liet Kirsten plaats nemen op de lul van Eric, met haar rug naar hem toegekeerd liet ze zich langzaam op zijn lul zakken tot hij er tot aan zijn ballen inzat, wat een heerlijk strak kutje had die meid en wat was ze opgewonden. Het vocht stroomde uit haar kutje. Ze liet zich achter over vallen en terwijl hij haar heerlijk neukte, voelde hij dat Claudia tussen zijn benen lag en heerlijk aan zijn ballen en het klitje van Kirsten likte, ondertussen begon ze met een natgemaakte vinger zijn gaatje te bewerken, en even had hij het gevoel dat hij gek werd toen ze plotseling een vinger bij hem naar binnen stootte.

Dit was teveel voor hem en hevig trillend spoot hij het inmiddels krampende kutje van Kirsten vol, het leek wel of hij klaar bleef komen. Maar zelfs nu gaven de meiden hem geen rust, Kirsten kroop van zijn lul en samen begonnen ze zijn nog steeds harde lul schoon te likken. Claudia zat op haar knieeen en Kirsten kroop achter haar en begon haar kutje te bewerken met haar vingers, het vocht wat er uit kwam smeerde ze op haar andere gaatje en begon haar toen ook met haar vingers in haar kontje te neuken.

Eric stond geïnteresseerd naar het opwindende tafereel te kijken terwijl hij met zijn nog altijd stijve lul speelde. Claudia kronkelde onder de behandeling van haar vriendin en Kirsten wenkte Eric dichterbij en liet hem achter Claudia plaats nemen.

Ze pakte zijn lekkere lul in haar hand en leidde hem voor het kontgaatje van haar beste vriendin.

Jongens sex met jongens geschoren meiden

Sex duinen erg nat kutje

: Sex duinen erg nat kutje

Sex duinen erg nat kutje 672
Sex langs de snelweg sex voor 20 euro 465
Sex duinen erg nat kutje Erotische massage terneuzen rukkende mannen
SEXDATE HOORN GRATIS SEX FILM MILF Neuken pijpen beffen spuitende milf

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! MILF Lana krijgt een natte kut op het strand ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stiekem lekkere chick filmen op het strand. Lief blond strandmeisje trekt graag aan je pielemuis. Hoby verschalkt een Chineesje met dikke tieten. Na de theorie nu het eindexamen op Oma Thea. Neukpartij op het strand trekt veel belangstellenden. Terwijl haar man in zee is neukt de cougar haar jonge lover in het grotje. Twee lesbiennes vermaken zich kostelijk op het strand.

Strandsletje onder kwakt in de duinen. Mijn Franse vakantie vriendinnetje trekt en zuigt me op het strand. Neuken aan de middellandse zee met blonde MILF. Vooral haar rug kostte haar veel moeite om die goed ingesmeerd te krijgen. Toen ze zo aan het smeren was kwam er een bekend aangenaam gevoel over haar, de gladde geoliede aanraking van haar handen over haar huid ervoer ze als aangenaam, en eer ze er erg in had duurde de aangename insmeerbeurt langer dan eigenlijk nodig was.

Toen ze genoeg gewreven had ging ze weer achterover op haar handdoek liggen en genoot van de heerlijke warme zon. Toen ze zo een kwartiertje gelegen had ging ze even recht overeind zitten, en toen ze constateerde dat er in geen velden of wegen anderen in de buurt waren, trok ze haar bikinibovenstukje uit en gooide dit bovenop haar tas. Trots en parmantig stonden haar kleine, elastisch stevige tienerborsten, nog wit door zongebrek, recht omhoog, de tepeltjes verhard door de frisse wind die over haar rug waaide.

Er ging een hete rilling door haar heen, dit opwindende gevoel over haar rug dat eigenlijk best prettig was, had ze nog nooit gehad. Langzaam liet ze zich weer achteroverzakken.

Ze greep haar Ludlum en begon volledig ontspannen te lezen. Het aangename gevoel echter, veroorzaakt door haar geoliede strelingen met zonnebrand lieten haar niet los, en na even getwijfeld te hebben besloot ze, na om zich heen gekeken te hebben en zich te vergewissen dat ze echt alleen was, ook haar bikinislipje uit te doen.

Er kwam een dun en donzig behaard lief en mooi tienerkutje tevoorschijn, waarvan de schaamlipjes nog mooi gesloten tegen elkaar aan lagen en haar binnenlipjes keurig omsloten. Met opgewonden blosjes op de wangen ging ze op haar buik liggen en genoot van het voor haar geheel nieuwe gevoel van onbelemmerde vrijheid en de warme zon op haar nog roomblanke jonge billen. Ze spreidde haar benen lichtjes en voelde hoe de zon warm in haar bilspleet en op haar schaamlipjes scheen.

Ze smeerde er wat zonnebrand tussen en genoot ook nu weer van de gladde en glijdende aanraking op haar gevoelige plaatsjes. Ze draaide zich op haar rug en smeerde ook haar zijden en dunbehaarde schaamheuvel in, ze wilde immers niet dat de niet aan direct zonlicht gewende plekjes zouden verbranden. Ook nu weer werd ze getroffen door het aangename en opwindende gevoel dat haar gestreel bij haar opriep. Ze werd nu heel erg opgewonden en vochtig in haar kleine kutje en haar hitsigheid werd nog versterkt door de warme zon die heerlijk op haar schaamlipjes stond te schijnen en haar geilheid nog deed toenemen.

Zweet van de windstille warmte en opwinding parelde glinsterend op haar huid en kleine strakke recht omhoog staande tienerborstjes, de kleine, gloeiende en rood doorbloede schaamlipjes een stukje open, snakkend. Ze wist zich geen raad, haar opgewondenheid nam steeds mee toe, maar ze kon moeilijk hier gaan liggen vingeren, maar aan de andere kant, er was in de wijde omtrek geen levende ziel te bekennen, dus waarom eigenlijk niet…. Grommend van opwinding en pure jongemeiden-wellust wreef ze genietend met haar vlakke hand over haar kleine, met blond donzig haar bedekte kutje en wist, dit kon ze niet meer uithouden, haar verlangen naar een orgasme zouden de overhand krijgen.

Ze spreidde haar dijen iets en met de ene hand deed ze van achter af haar schaamlippen een stukje open en met de vingers van de andere hand wreef ze het hoedje van haar witblauwe klitje naar achter. Onmiddellijk voelde ze bekende krampen door haar onderlijf gaan, en er was voor haar geen weg terug, nu zou ze moeten doorgaan. Ze likte gulzig haar vingers nat en haalde die langzaam en genietend van onder af naar boven tussen haar strakke schaamlipjes door.

Bij het naar beneden gaan door de diepe kloof tussen haar billen raakte ze met haar pink het kleine sterretje van haar anusje aan en ook dit nieuwe gevoel bezorgde haar rillingen van genot. Met hoog opgetrokken knieën en wijd gespreide kutlipjes vingerde ze zich op tedere en wellustige wijze.

Ze bleef weer even stil liggen en genoot even van de warme zonnestralen op haar intieme plekjes. Had haar laatste vriendje haar maar zo verwend, dacht ze bij zichzelf, in plaats van maar een beetje aan haar tietjes en in haar slipje te lopen rommelen en haar tere plekjes bezeren met zijn ruwe en onbeheerste vingers.

Zijn gulzigheid waarmee hij telkens als hij de kans kreeg in haar slipje dook en de ruwe, ongeïnteresseerde en weinig romantische en respectvolle wijze waarop hij haar ontmaagde en haar onbevredigd, verlangend naar een orgasme achterliet deed haar tenslotte afknappen en de verkering uitmaken tussen hen.

Zijzelf vingerde zich al heel wat jaartjes, vanaf haar negende jaar al, en wist precies hoe ze het lekker vond en hoe ze een orgasme van wereldklasse moest oproepen. Dan liet ze zich terugploffen in het warme zand , greep haar haarborstel uit haar tas, likte het handvat doornat en schoof deze genietend tussen haar bilspleet tot aan haar kleine gaatje en drukte deze langzaam in haar strakke anusje.

Even bleef ze stil liggen om te wennen aan dat nieuwe verrukkelijke gevoel, en bewoog toen in een langzaam tempo de borstel in een kleine cirkel rond.

Hete vlammen sloegen door haar onderlijf, en met hoogrode wangen en stotende ademhaling ging ze opnieuw over tot haar eenzame genot. Daar hoorde ze een heldere meisjesstem lachen, en met een ruk trok ze haar badlaken over zich heen.

Weer die parelende lach, en nu had ze een idee uit welke richting het lachen kwam, van een plekje iets dieper het duin in. Behoedzaam ging ze zitten en keek in die richting. Daar was echter niets te zien, ook niet toen ze op haar knieën ging zitten.

Ze stond behoedzaam op, en zag ietsjes verder een jongenshoofd af en toe boven het helmgras uitkomen. Nieuwsgierig geworden wat die aan het doen waren, kroop ze op handen en knieën zover ernaar toe, dat ze kon zien wat zich daar afspeelde. Ze zag een jongen en een meisje, die zo ongeveer van haar leeftijd waren, misschien ietsjes ouder. Nou, daar hoefde ze niet naar te raden, het was duidelijk dat de jongen en het blonde meisje seksplannen hadden, het meisje had niets meer aan en de jongen alleen nog zijn zwembroek.

Deze schopte hij uit, en waren beiden naakt. Marloes zag een fors ontwikkelde jongenslul schuin omhoog en naar voren staan. Op hun zij gingen ze liggen, buik aan buik, het meisje met een been om de jongen heen geslagen. De jongen hield met zijn vlakke handen haar billen vast, en het leek erop dat hij zijn piep in haar kutje naar binnen zou drukken.

Met haar armen om zijn nek geslagen en hete kussen gevend ontving het meisje hem, en Marloes kon duidelijk zien dat ze vuurrode wangen van opwinding had. Onverwacht klapwiekte er een zeemeeuw achter Marloes weg, de twee minnaars keken op en zagen Marloes recht in de ogen. Daar aangekomen drukte hij haar op de grond zodat ze wel moest gaan zitten en keek haar indringend aan.

Het schoot ineens door haar heen dat ze was vergeten iets aan te trekken en zat daar nu in haar volle naaktheid. Annebel keek haar nadenkend aan en Marloes sloeg verlegen en blozend de ogen naar de grond.

Sex duinen erg nat kutje En ik hoorde dat hij riep "Sorry, schat, zonder batterij, geen foto's,,,Ik ben over een half uurtje terug Jouw wijf mijn wijf op het strand. Dat kon volgens mij alleen betekenen dat ze verder het duinengebied waren ingelopen en mij dus niet gezien hadden. Ja ja, antwoordde Miranda, ik geloof er niets van. Anale seks met een volwassen vrouw 2m: